top of page
 • Hány férőhelyes a Vendégház?
  A Zöld Tulipán Vendégház 2 különálló apartmanból áll: a Nádtetős apartman és a Balaton apartman. Mindkét szállás 2 fő befogadására alkalmas.
 • Hogyan tudok foglalni?
  Kérjük, a szállások foglalhatóságáról érdeklődj üzenetben! Írásbeli megkeresést követően kollégánk felveszi veled a kapcsolatot és tájékoztat az aktuális lehetőségekről. A Vendégház foglalása a foglalási díj 50%-ának megfizetésével lehetséges. A fennmaradó 50% részt az érkezést megelőző 1 héten belül szükséges kiegyenlíteni.
 • Mikor érkezhetek és meddig kell elhagynom a szálláshelyet?
  A foglalási időtartam első napján 15.00 órától tudod elfoglalni a szállást és az utolsó nap 10.00 óráig kell elhagynod.
 • Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a szobaár?
  Az éjszakánként meghatározott bérleti díj tartalma: választott apartman használata reggeli szauna fürdőköpenyek és fürdőpapucsok éjszakánkénti idegenforgalmi adó a szálláson elhelyezett kávékapszulák, tea stb. WiFi Felhívjuk a figyelmet, hogy a szobaár nem tartalmazza a minibár fogyasztást. A minibár fogyasztás díja a helyszínen készpénzben egyenlíthető ki.
 • Ételintoleranciával küzdők számára is biztosított a reggeli?
  Igen, a szobaárba foglalt reggeli igény szerint gluténmentes és laktózmentes alapanyagokból is kérhető. Növényi tej, vegán termékek igény szerint kérhetők. Kérjük, hogy erre vonatkozó igényed írásban előzetesen jelezd felénk!
 • Milyen fizetési módok érhetők el?
  A Vendégház foglalása banki átutalással lehetséges. Apartmanjaink igénybevételére a Vendégház által kibocsátott ajándékutalvány által is van lehetőség. Ajándékozz élményt születésnapra, évfordulóra vagy csak úgy, szeretetből. A Vendégház SZÉP kártyát nem fogad el.
 • Hány éjszakát foglalhatok?
  A Nádtetős apartman és a Balaton apartman is minimum 2 éjszakás foglalással érhető el.
 • Házi kedvenceket is fogad a Vendégház?
  A Vendégház nem állatbarát, kérjük, gondoskodj kedvenced üdülési időre történő elhelyezéséről!
 • Ki veheti igénybe a Zöld Tulipán Vendégház szolgáltatásait?
  A Vendégházat kizárólag 18. életévét betöltött vendég veheti igénybe. Amennyiben gyermekbarát, családi nyaralásra alkalmas szálláshelyet keresel a környéken, látogass el testvérházunkba, a Tulipán Tótvázsony Vendégházba, ahol a legkisebbek (és a házi kedvencek) kényelme is kiemelt szerepet kap. www.tulipantotvazsony.com
 • Van lehetőség pótágyazásra?
  A Vendégházban pótágyazásra nincs lehetőség. A Nádtetős apartman és a Balaton apartman is 1-1 kétszemélyes franciaággyal rendelkezik.
 • Van lehetőség dohányzásra?
  Felhívjuk a figyelmet, hogy a Zöld Tulipán Vendégház nemdohányzó szállás, így dohányzásra és nyílt láng használatára kizárólag az arra kijelölt helyen van lehetőség.
 • Van parkolási lehetőség?
  A Vendégház területén parkolási lehetőség nincs, azonban az ingatlan bejáratán kívül 3 személygépjármű akadálymentes elhelyezésére alkalmas terület áll rendelkezésre. A Vendégház a járművekért és az azokban elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem vállal.
 • Mégsem utazom. Hogyan tudom lemondani a foglalást?
  Kérjük, hogy lemondási szándékod írásbeli úton, e-mailben jelezd felénk a zoldtulipan.vendeghaz@gmail.com -on! A foglalás a lefoglalt időtartam kezdő dátumát megelőző 30 napon kívül díjmentesen törölhető, ebben az esetben a foglaláskor kiegyenlített 50% foglalási díjat visszautaljuk a befizető számlaszámára. Amennyiben a lemondás a lefoglalt időtartam kezdő dátumát megelőző 30 napon belül történik, a foglaláskor kiegyenlített 50% foglalási díj nem jár vissza. Ha a foglalás lemondására az érkezést megelőző 7 napon belül kerül sor, a teljes időtartamra meghatározott foglalási díj fizetendő.
 • Kit tudok hívni, ha valamire szükségem van?
  A Zöld Tulipán Vendégház apartmanjainak vendégei az itt tartózkodás teljes időtartama alatt fordulhatnak a Vendégház kollégáihoz. Foglalást követően minden fontos információt megkapsz a kollégáinkkal való kapcsolatfelvételi lehetőségeket illetően.
 • Milyen távolságra vannak pl. boltok, éttermek, látnivalók?
  Ha egy közeli, jó éttermet keresel, hogy megünnepelhessétek az érkezést, a Vendégházzal azonos utcában található Szőlősi Kocsma kollégái jó barátaink, jó szívvel ajánljuk a konyha ételeit és desszertjeit. Ha inkább egy frissítő kávét vagy hűs balatoni bort kóstolnál, a Szőlősi Kocsma teraszán megalapozhatod az est hátralévő részét és haza is viheted a rendelt finomságokat. Ha közeli programlehetőségeket keresel, blog és Instagram oldalunk számos kulturális és gasztronómiai ajánlóval vár.
bottom of page